Vacature ergotherapeut

Dat alle mensen in Amsterdam veilig thuis kunnen wonen is onze missie. Wil jij daaraan bijdragen als ergotherapeut? Met aandacht luister je naar onze cliënten en lever je de beste zorg met een glimlach. Dit doe je in de meeste gevallen bij de mensen thuis. Daar ervaren zij hun dagelijkse problemen. Lees de vacature en solliciteer!

Jouw baan als ergotherapeut

Samen maken we de thuissituatie bij ouderen in Amsterdam Nieuw-West veiliger. Afhankelijk van de hulpvraag van die cliënt ga je samen aan de slag om te kijken hoe jullie tot een passende oplossing kunnen komen. Dit doe je in de meeste gevallen bij de mensen thuis, omdat zij daar hun dagelijkse problemen ervaren, waardoor het behandelplan beter afgestemd kan worden op de persoonlijke situatie.

We bieden cliënten hulp en ondersteuning bij wassen en aankleden, boodschappen doen, koken, scootmobiel rijden, opstaan uit een stoel, een boterham smeren of tuinieren. Hierdoor is geen dag hetzelfde wanneer je werkt als eerstelijns ergotherapeut.

Wie ben jij?

Jij bent praktisch, enthousiast en behulpzaam en vindt het leuk om met ouderen te werken. Daarnaast beschik jij over:

  • Hbo-diploma Ergotherapie;
  • Ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Ergotherapie;
  • Je vindt het leuk om te werken in de eerste lijn. Mocht werken in de eerste lijn nieuw zijn is dat geen probleem, we zorgen dat je er alles over te weten komt! 

Over Thuis Vitaal

Thuis Vitaal is een jonge en net gestarte praktijk in Amsterdam Nieuw-West. Met de ambitie om verder te groeien. Onze missie? Dat alle mensen veilig thuis kunnen wonen. En daar speel jij als ergotherapeut een hele belangrijke rol in. Met aandacht luister je naar onze cliënten en lever je de beste zorg met een glimlach. Het werken in de eerstelijnszorg vergt veel zelfstandigheid en geeft veel vrijheid. De praktijk richt zich voornamelijk op valpreventie bij ouderen. Meer informatie over ergotherapie bij Thuis Vitaal en onze werkwijze vind je op de website.

Wat biedt Thuis Vitaal?

  • Dienstverband: in loondienst of op zzp-basis;
  • Salaris. In loondienst: € 2.416,- tot € 3.917,- per maand. Op zzp-basis: € 5.625,- tot € 9.000,- per maand.
  • Het aantal uren in de week is bespreekbaar. Voorkeur tussen 16-36 uur, dit kan je in de toekomst uitbreiden;
  • Een elektrische fiets waar je tijdens je werk en privé gebruik van kan maken;
  • Samen werken aan het verder uitbreiden van Thuis Vitaal;
  • Gezellige vrijdagmiddag borrels in Amsterdam.

Solliciteer op de vacature ergotherapeut

Interesse om voor Thuis Vitaal te werken of wil je meer weten over werken in de eerste lijn? Ik maak graag kennis met je! Mail naar jorik@thuisvitaal.nl of bel/WhatsApp via 0648774802