Ergotherapie voor iedereen

Ergotherapie Blog

Deze ergotherapie blog is voor iedereen die zijn gewone dagelijkse handelingen niet meer naar wens kan uitvoeren.

Heeft u vragen over ergotherapie in Amsterdam, valpreventie of mantelzorg in Amsterdam Nieuw-West? Neem dan contact op met Jorik!

Wij zijn gespecialiseerd in Valpreventie in Amsterdam Nieuw-West. Met eenvoudige aanpassingen kunt u zo lang mogelijk veilig zelfstandig thuis blijven wonen.

65+ers die zelfstandig thuis wonen dankzij Thuis Vitaal

Ergotherapie zorgt ervoor dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Hoe? Daar vertelt ergotherapeut Jorik Brugman u in deze blog meer over.

Duurzaamheid; een thema waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen. Ook bij Thuis Vitaal niet. Daarom houden wij hier bij het leveren van kwalitatief goede zorg aan ouderen in Amsterdam Nieuw-West altijd rekening mee.

Het einde van 2022 is in zicht. Een mooi moment om samen met Jorik bij te praten over het afgelopen jaar én vooruit te kijken naar 2023.

Thuis Vitaal werkt elk halfjaar samen met ergotherapiestudenten. Zo ook met Nikki en Madelief! Benieuwd hoe zij het stagelopen bij Thuis Vitaal ervaren? Lees het hier!

ergotherapie

Om mobiel te blijven en haar zelfverzekerdheid terug te krijgen, schakelde mevrouw Schardijn de hulp van Thuis Vitaal in. Benieuwd hoe zij bij Thuis Vitaal terechtkwam? En wat haar ervaring met de ergotherapiebehandelingen van Thuis Vitaal is? Lees het hier!

Uitglijden, struikelen en omvallen is voor veel ouderen een groot probleem. Daarom gaat het Amsterdam UMC beginnen met een nazorgtraject om de herhaling van valincidenten te verminderen. Jorik werd hierover geïnterviewd!

Valpartijen. Een veelvoorkomend probleem bij ouderen. Om dit te voorkomen wordt valpreventie ingezet. In dit blog lichten we toe hoe deze ergotherapiebehandeling u kan helpen.

Om de juiste keuze(s) te maken als beginnend ergotherapeut hebben wij een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet. Benieuwd? Lees het hier.

Meneer Ciebrant kampt al jaren met pijn. Om die reden schakelde hij de hulp van Thuis Vitaal in. Benieuwd naar zijn ervaring met de ergotherapiebehandelingen van Thuis Vitaal? Lees het hier.

Als ergotherapeut bij Thuis Vitaal sta je iedere dag voor een andere uitdaging. Benieuwd of dat wat voor jou is? Jorik vertelt er alles over in dit blog!

De ergotherapie- én valpreventiebehandelingen van Thuis Vitaal zijn er voor mensen die dagelijkse handelingen niet meer naar wens kunnen uitvoeren. Heeft het Fien ook geholpen? We vroegen het haar!

Thuis Vitaal zorgt ervoor dat ouderen op een veilige, verantwoorde en prettige manier thuis kunnen blijven wonen. Of dat ook geldt voor Willemina? We vroegen het haar dochter.

Werken als ergotherapeut bij Thuis Vitaal: hoe is dat eigenlijk? Collega Sanne Commandeur vertelt er in dit interview alles over.

Het doel van Thuis Vitaal? Met ergotherapiebehandelingen ervoor zorgen dat mensen langer veilig thuis kunnen wonen. Hoe klanten de behandelingen ervaren? We vroegen het Paul Crombeen.

Samen met Jorik Brugman, ergotherapeut en oprichter Thuis Vitaal, blikken we terug op 2021 en kijken we vooruit naar 2022.

Alles wat je wilt weten over de vergoeding van ergotherapie

Een behandeling bij Jorik begint altijd met een uitgebreid kennismakingsgesprek. Daarin investeer ik extra tijd zodat ik de behandeling goed kan laten aansluiten op uw wensen. Ergotherapie is een heel persoonlijk beroep. Dit komt door de onderwerpen die we samen bespreken, maar ook doordat ik u bij voorkeur in uw eigen huis behandel. Daarom vind […]

Met veel verschillende klachten kunt u terecht bij een ergotherapeut. Dat is een praktische denker die passende oplossingen aandraagt voor de problemen die u ervaart. Het is altijd maatwerk, want elke persoon is uniek en vraagt om een ander behandelplan. In de dagelijkse praktijk zie ik vaak dat mensen klachten hebben die niet meer vanzelf […]

Wanneer je de dagelijkse handelingen niet meer kunt uitvoeren, kijk je samen met een ergotherapeut of je hier een oplossing voor kunt vinden.