Thuis Vitaal werkt aan duurzaamheid

Duurzaamheid; een thema waar we vandaag de dag niet meer omheen kunnen. Ook bij Thuis Vitaal niet. Daarom houden wij hier bij het leveren van kwalitatief goede zorg aan ouderen in Amsterdam Nieuw-West altijd rekening mee. Hoe we dat doen? In dit blog zetten we onze 5 doorgevoerde duurzame maatregelen voor je op een rij. Lees snel verder!

1. Thuis vitaal heeft geen kantoor

En geen kantoor betekent ook geen extra energieverbruik. Bij Thuis Vitaal werken we wel met flexibele plekken én bij de cliënten aan huis. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor onze portemonnee!

2. Thuis Vitaal doet alles op de fiets

Met de auto naar onze cliënten? Nee! Bij Thuis Vitaal doen we alles op de fiets. Goed voor het milieu én voor onze gezondheid. Zo blijven ook wij thuis vitaal.

3. Thuis Vitaal print weinig tot niet

Bij Thuis Vitaal gebruiken wij zo min mogelijk papier en werken zoveel mogelijk digitaal. Een stuk duurzamer!  

4. Thuis Vitaal adviseert tweedehands hulpmiddelen

Heeft één van onze cliënten een hulpmiddel nodig om de dagelijkse handelingen weer uit te kunnen voeren, zoals een bed- of armsteun? Dan kijken wij bij Thuis Vitaal eerst of er hulpmiddelen uit de woning of circulair via de uitleen beschikbaar zijn om de cliënt te helpen. Zo zorgen wij ervoor dat we niet onnodig nieuwe hulpmiddelen aanschaffen.

5. Thuis Vitaal bouwt duurzame relaties op

Tot slot staat Thuis Vitaal voor het opbouwen van duurzame relaties. Wij willen voor de lange termijn in de regio Amsterdam-West actief zijn én blijven. Daarom gaan wij voor duurzame relaties met samenwerkingspartners, bestaande én nieuwe cliënten.

Welke duurzame maatregelen voer jij door?

Vind jij duurzaamheid ook een belangrijk thema en wil jij bij een organisatie werken waar dit thema centraal staat? We zoeken nog collega’s die net als wij een frisse wind willen brengen in de ergotherapiewereld! Bekijk de vacature en solliciteer. Of bel met Jorik om een kennismakingsgesprek te plannen.